Habur İlkokulu

Vizyon: Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Saatler: 08:30/14:10
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Beytüşşebap, Van , Hakkari, Uludere servisleri bulunmakla birlikte bunlar belirli saatlerdedir. Köy servisi de her gün bulunamamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E-twinning projeleri, Teknofest projesi

WEB - https://haburio.meb.k12.tr

Adres - Ortaköy köyü Uludere/ŞIRNAK

Öğretim Şekli :Normal Öğretim Aynı zamanda taşımalı eğitim uygulanmaktadır.

Yerleşim Yeri - Okulumuz Ortaköy Köyü ´ nde bulunmaktadır

Adres - Ortaköy köyü Uludere/ŞIRNAK

Ulaşım Okul ile lojman arası 2 km ´dir. Köyümüz tarihi ipek yolu (D400) karayolu üzerinde bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 120 ilçe merkezine 65 km uzaklıktadır.